reede, 23. juuli 2010

Lõpuks ometi said pokud vett!

Pokud müttavad Pokumaal juba nädalajagu päevi ja nüüd siis viimaseid päevi. Siiani on olnud palav ja pokudel on olnud päris raske toime tulla - armastavad ju pokud ikka niiskemat pinnast ja vesist maastikku. :)

Täna täitus pokude salasoov - vesi tuli ja mitte vähe!!! :D :D :D

Päevase etenduse ajal kallas taevast vihma nagu oavarrest, välku lõi ja kõu kärgatas pea kohal ähvardavalt. Pidev sadu ja kõuekõmin saatsid tervet etendust.
Kümmekond vaprat vaatajat sadakonnast kohaletulnust pidasid lõpuni vastu, pokud muidugi ka! :)
Selge see, et läbi vihmasaju oli raske midagi kuulda, pealegi kui vaatajatel seljas keebid, millel vihm omakorda põristas ja pokude hääled summutas.

Vaatamata vihmale olid allesjäänud vaatajad rõõmsad ja tänulikud ning tavapärane fotosessioon laste ja pokudega toimus ikkagi. :)

"Pokukasukad" vettisid korralikult läbi, kaalusid mitu korda rohkem kui algselt, ja polnud just meeldiv teiseks etenduseks märgi "pokunahku" selga tõmmata. Nutikamad ja hakkajamad triikisid vahepeal "nahad" kuivemaks, laisemad leppisid läbivettinud kostüümidega. :)

Aga tore oli ikkagi! :) Ja kui märjad riided juba selga said, siis soojenesid need tasapisi üles ning polnudki väga hull. :) Õhtuse etenduse ajal väga hullusti ei sadanud ka, see pisike sabin ei väärinud isegi saju nime! :)

Kommentaare ei ole: