pühapäev, 7. veebruar 2010

Päevakajaline

5. ja 6. märtsil etendus Vilde Teatris järjekordselt Veiko Märka "Tabamata pisuhänd". Publik võttis meid hästi vastu. :)

Juhatuse laiendatud koosolek pärast 6. veebruari etendust kulges ideederikkalt, uued mõtted tegevuse arendamiseks on teostatavad ning aitavad meie teatrit rahva hulgas rohkem teadvustada ja reklaamida.

Veel sel hooajal on plaanis kaks uuslavastust, jätkuvalt on mängukavas ka praegu mängitavad "Tabamata pisuhänd" ja "Kitarriõpetaja".

Samas on meil lavastusi, mis praegu erinevatel põhjustel "kalevi all", kuid neidki on võimalik vajadusel mängukavasse lülitada - "Ihata vihata" ja "Nurgakivi", ülessoojendamist ootab ka "Jõeke", mis otsustati saata esindama Vilde Teatrit külateatrite festivalile augustis.

Suvel on Vilde Teatri trupp taas Põlvamaal Eesti Maanteemuuseumis kaasa tegemas Roman Baskini lavastatud "Augustikuu teemajas" ning Margus Kasterpalu uues projektis "Pokumaal".

Sügisel on oodata mitmelt lavastajalt koostööd meie trupiga, niisiis on tulemas uued põnevad lavastused - taas põhjust hoida end kursis Vilde Teatri tegemistega!

Hea põhjus Vilde Teatrisse tulla on 13. ja 14. ning 16. ja 17. veebruaril mängitavad "Kitarriõpetaja" etendused. :)

Kommentaare ei ole: