neljapäev, 3. mai 2007

Väike parandus

Jajah, ma võtsin varahommikul eelmises kirjatükis valjult sõna proovidest puudumise teemadel, pisut hiljem meenus mulle, et ega ma ise pole ka kuigi hoolsalt kohal käinud, eriti mis puudutab neid proove, mida tehti mitu kuud Turu tn keldrisaalis. Selle kohta on mul küll vabanduseks öelda, et ma ei käinud kohal vastavalt lavastaja soovile, aga teisalt pole mul õigust siis ka rääkida sellest, et proovides kohal ei käida! Kusjuures ma ju ei tea, kui paljud Turu tn proovides kohal olid, vahest oli osalus 100 protsenti, ja mina räägin, et inimesed ei võta proovidest aktiivselt osa!
Vabandan kõigi ees, keda tahtmatult ja mõtlematult oma sõnadega solvasin. Minu kommentaar puudutas viimaseid väliproove, varasematest kahjuks puudub mul ülevaade.

2 kommentaari:

Kristiina ütles ...

Ära vabanda midagi, see on täiesti õige, et Vilde teatri inimestel on proovides käimisega suured probleemid. Selge see, et igaühel on oma elu ja tegemised, aga ei vaevuta isegi teatama, kui tulla ei saa... kohati ületab see igasuguseid piire ja lavastaja peab siis inimesi läbi helistama, et kus te ometi olete.
Muidugi ei käi see kõikide kohta ja ma isegi olen patune, küll aga olen siiski alati vähemalt teatanud.
Minul isiklikult on küll juba väga suur mure, kas me selle lavastuse üleüldse valmis saame. Kuigi meil on alati selline tunne, et ei jõua, aga seekord on asi ikka päris hull.

Anonüümne ütles ...

Mis puudutab Turu tänava proove, siis nende eesmärk oligi ju töötada stseenide kaupa, panna paika põhirollijoonised. Polnud mingit mõtet, et terve trupp korraga kohal viibib, seda enam et paljusid stseene saabki ainult platsil proovida.
Väliproovide ebaõnnestumises on aga paljus süüdi olnud ilm; pole olnud mingit erilist tahtmist keset vihma- või lumesadu külmetada ja samal ajal veel millelegi keskenduda püüda.