reede, 25. mai 2007

Neljapäeval, 24. mail

Kena päikesepaisteline ilm, ehkki pisut tuuline.

Proov kulges tavapäraselt. Vestbergi prouat mängis Julia ja Heetet Piret. Ehkki varasemalt oli öeldud, et tehakse läbi mõlema koosseisuga, siis ikkagi venis esimene läbimäng nii pikaks, et teise läbimängu jaoks enam ei jätkunud jaksu.
Kohal oli Silver, kes riputas kardinaid, andis veel viimast lihvi nii interjöörile kui näitlejatele ja vaatas oma nõudliku pilguga kogu mängupaiga üle.

Isegi veel selles viimases proovis tuli lavastajalt uusi nüansse näitlejate mängu. Kõik on nii huvitav ja tõotab tulla väga naljakas.
Kristiina proovis teha grimmi, katseisik oli Sander, kes pidi saama kortsulise näo. Pisut see õnnestus, kuid ikkagi jäi midagi puudu. Kristiina katsetas ka enda peal ja pisut vanemaks see tumedam grimm tegi, aga see polnud päris see, mida vaja. Vaja on ikkagi professionaali, kes õpetaks õiget tehnikat, et saada maksimaalselt tõepärane tulemus. Ja meil neid vanamutte ju jätkub, kellele on vaja enne etendust palju kortse teha. :-)
Sandri puhul ei piirdutud mitte ainult näomaalingutega, vaid Piret püüdis ka tema hambaid pliiatsiga tumedamaks teha, et oleks tõepärasem vanamutt.

Silveri sõnul pidi enne kontrolletendust tulema meie juurde professionaalne grimeerija, kes meile nipid selgeks õpetab. See on tore!

Eile ei olnud Olegi, tema rolli mängis Peeter.

Täna on kontrolletendus!
Ja juba homme on esietendus!

Kommentaare ei ole: