neljapäev, 31. mai 2007

Neljas Vaikne nurgake

Eilne etendus oli neljas. Päeval sadas paduvihma ja äike möllas taas. Oli hirm, kas õhtuks ikka annab ilma ja laseb etenduse ära teha - andis!
Õhk oli värske nagu ikka peale äikest ja plussiks pisut jahedam olemine kui paaril eelmisel päeval. See oli suur kergendus.

Mure vaid sellega, kas meile publikut tuleb, sest samal ajal oli kesklinnas Postimehe päev. Õnneks jätkus vaatajaid ka meile. Etendus võeti hästi vastu. Ehkki polnud Raivot, kes oleks meid kiitnud, arvasime ise, et meil tuli mäng ikka väga hästi välja! :-)

Kohvilaua-muttidel kipub vahel silm looja minema, vahel aga satuvad mutid oma vaegnägemisest ja kurtusest hoolimata sellisesse jutuhoogu, et ehmatusega võivad end tabada tõsiasjalt, et juba vaja minna üürnikke sõimama või kuuma vett nuiama või kassi puu otsast alla kamandama... :-))))

Neljandas etenduses mängis Julia pr. Vestbergi ja Piret Heetet. Tõnut ei olnud, tema asemel mängis Heli 100-aastast mutikest. Prožektoritevägesid juhatas Aare.

Korraks käis meie elu-olu vaatamas Silver, hoolitses muttide toidulaua eest(küpsised!) ja kontrollis üle, ega vihm ja äike meie mängupaigale mingit kahju pole teinud.

Kristiinale on grimeerimine kenasti "käppa saanud", vahenditega ta ei koonerda ja mutid lähevad järjest kenamaks selles mõttes, et järjest koledamaks! :-) ))) Tegelikult muidugi aina paremaks! Kui vaid Sanderil ei oleks spetsiaalselt eriline nägu, mis lausa neelab võluväel kogu sinna määritud grimmikoguse.. :-))) Pane sinna peale palju tahad, natukese aja pärast pole ikka mitte midagi! :-))) Aga see-eest on tema valged kindad pruuni-mustakirjud... ;D ;D ;D Ehkki Sander ei taha seda tunnistada... aga ta lihtsalt näeb väga halvasti! :D :D :D

Kommentaare ei ole: