kolmapäev, 16. mai 2007

Kolmapäeval, 16.mail

Täna oli proovis vähe inimesi. Julia on välismaal, Imbi SPA-s tervist ravimas, Kristiina ja Ave läksid teatrisse, Piret ?... ilmselt õpib....

Nüüd käivad kõik proovid kostümeeritult. See on tore, mulle annab see küll võimaluse märgatavalt kergemini rolli teha ja ümber kehastuda.
Ehkki päike paistis ja ilm oli üsna kena, oli siiski külm. Keha ümber on mul mõnusalt soe polster ja peas parukas, mis külma eemale hoiab, kuid nii turi kui ka õlad on õhukese kleidi all polstrita ja seega puhus külm tuul halastamatult jahedust kogu kehasse. Võtsin küll villase salli ümber, aga sellest oli vähe abi.
Sellest moraal: kui on külm ilm, tuleb kleidi alla panna soe pikk pesu! Hüvasti, noorus! :-)

Nii oli meid suhteliselt vähe, pereprouat ja Heetet ainult üks "eksemplar" :-) ja seetõttu polnud vaja stseenide topeltläbimängu teha.

Aga et nii paljud puudusid, siis kulusid vahepeal marjaks ära Heli asendused nii Leise kui Agaate-preili osas, ja vahepeal luges veel Raivo ise kah puuduvate osatäitjate tekste.

Täna oli ka Tõnu, kes meil mängib saja-aastast eidekest, ja pisikesed lapsukesed, kellele pandi seelikud selga ja kes tulid vanamutikeste linnukeste koogipuru ära sööma, ja keda me siis peame keppidega minema udjama.

Kell kaheksa algas Turu tn. keldrisaalis Vilde teatri vene stuudio kontrolletendus "Parimad!", mida osa meie näiteseltskonnast vaatama suundus.

1 kommentaar:

Aire ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.