neljapäev, 24. mai 2007

Ford transit gloria mundi

Kui Raimu Hanson proovi jõudis, olid enamus näitlejad suutnud end ära kostümeerida. Kuna esietendus on ülehomme ja kontrolletendus homme, siis on ka päramine aeg, et kõigil oleks olemas etendusele vastavad ihukatted. Soojalt soovitan etenduse ajal nautida vanamutt Agaate vormi. Midagi non plus ultra.

Vähe sellest, et kostüümid olemas on, tuleb ka pisike õõnes tunne kõhtu. Oli ka aeg, sest kui seda ei tule, läheb etendus ka jamaks kätte ära. Mingi värin peab olema.

"Vaeste ja patuste" aegu eelmisel aastal sai kogu seltskond kokku alles kontrolletenduseks. Praegu võib näha progressi. Meeldib see, et kogu seltskond on mitmeid kordi koos olnud ning meil on juures in corpore olnud ka dublandid. Võite ju öelda, et seltskonda on vähem ehk. On jah. Viis inimest on vähem vist. Kui eelmisel aastal. Head meelt teeb, et distsipliin on tulemas. Etenduste aegu ei ole kahjuks kurjahäälset Maid, kes Portugali poole teele asub.

Meeldib, et teatrisse värsket verd tuleb. Julia ja Tiina on head. Ja loomulikult meie etenduse kõige noorem tegelane...

Igatahes. Tulge vaatama!

Keegi ei ole veel siia etenduste aegu riputanud. Need on järgmised.
26. 28. 29. 30. 31 mai
12. 13. 14. 15. 28. 29 juuni
04. 05. juuli.
Etendused algavad kell 20.00.
Pileti hind on 50,- eeku.

2 kommentaari:

Kristiina ütles ...

Vanamutt Agaate tänab komplimendi eest kostüümi osas :P

Ja õpilased, üliõpilased ning pensionärid saavad sisse 35 krooni eest. Koolieelikud tasuta :)

Aire ütles ...

Nii tore on näha, et hakkab tulema sissekandeid ja arvamusi ka teistelt. Siis ei domineeri ainult minu isiklikeks peetud sõnavõtud ja on ka teistel mitmekesisem lugeda.