pühapäev, 26. veebruar 2012

Kiire ülevaade toimunust ja toimuvast

Blogipausi järgi otsustades ei toimuks Vilde teatris justkui mitte midagi, aga nii see kohe kindlasti ei ole. :)
Kui nüüd eelmise aasta sündmustega 2011.aasta ära lõpetada, siis viimane oli meie jõulupidu 22. detsembril Villa Margarethas, kus oli maskiball, sai üksteisele öelda meeldivaid asju ning külas käis väga vahva jõuluvana. Pilte saab vaadata galeriist.
2012.aasta algas uute plaanidega.
Juba sügisel algasid Meelis Hansingul "Pierroo uue muinasjutu" proovid nii eesti kui vene trupiga, need jätkusid kasvava hooga ning venekeelne esietendus oli 18. veebruaril Pepleri 27 suures saalis. Eestikeelse variandi esmaettekanne oli 25. veebruaril ning etendust näinud vildekate tagasiside oli ülimalt positiivne.
Jaanuaris on tööd alustanud ka uued lavastused: Jaan Toominga poolt lavastatav "Ärdunsoldan 2012" (autor Jüri Kaldmaa) ning Mehis Pihla näidendi "Maria eri" lavastamine Tess Pauskari poolt. Töö mõlema lavastusega käib: Jaan Toominga lavastuse esietendust on oodata märtsi lõpus ning Tess Pauskari lavastuse esietendust aprilli lõpus.

Vahepeal on aset leidnud ka ImproStiiliÕhtu, kus üllatuskülaliseks oli seekord meie kodulinlane Hannes Kaljujärv. Ehkki mängime temaga ühes lavastuses ("Tabamata ime"), ei tunne me teda sugugi ja sedapuhku oli just hea võimalus teda lähemalt tundma õppida. Hannes andis laudkondadele improülesandeid ning jagas pärast auhindu - kõik esitused olid ülimalt loovad ja tekitasid elevust. :)
Kõigile jäi õhtu meelde südamliku ja mõnusana - tagasiside osalejatelt oli väga soe ja positiivne.
Järgmine improõhtu on plaanis 7. aprillil.

Kommentaare ei ole: