pühapäev, 10. juuli 2011

Pokud jõuavad taas koju

Kuuldused Pokumaa pankrotist on kõvasti liialdatud - Pokumaa on siiski avatud kõigile külastajatele!

Samuti on ka Vilde teater on selgi aastal Pokumaal.
Kuna eelmise aasta pokude seltskonnast on suur osa tegijaid hõivatud muude tegemistega, siis tuli leida asendajad kaheksale pokule - niisugust asja ei osanud me ette näha ja ka lavastaja polnud sellise variandiga arvestanud.

Algul tundus päris lootusetu leida kaheksat suvel vaba inimest, kes oleksid huvitatud näitlemisest kaugel Võrumaal kaks korda päevas igasugustest ilmastikutingimustest hoolimata, aga sellised inimesed ikkagi leidusid ja asi sai teoks. :)

Proove oli tunduvalt vähem kui eelmisel aastal, aga tegijad olid tublid ja praeguseks on juba kahel päeval etendused antud.
Tore on näha, et ka teatrist tavaelus kaugemal seisvad noored on fantastiliselt andekad ja hakkajad ning teevad toredad osatäitmised pokudena, on ise rahul ja õnnelikud, et sellise väljakutse vastu võtsid. :)

Rääkimata teistest tegijatest, kes teatriga rohkem kokku puutunud ja suuremate kogemustega: sulandumine pokumaailma läks kiiresti ja valutult ning tulemus on taas tore ja köitev. :)

Selle suve pokud tähestikulises järjestuses: Aire Pajur, Andres Murdvee, Annabel Jesin, Karl Jakob Marken, Liisa Mugra, Matti Linno, Mare Kulu, Mari Allik, Piibe Pajur, Romero Tamre, Rutti Mänd.

Etendused Pokumaal
10.,14.,15. ja 16. juulil kell 14 ja 18 - tulge vaatama!

Kommentaare ei ole: