pühapäev, 6. aprill 2008

Kirsiaia-laager

Et kõik ausalt ära rääkida, siis pean alustama sellest, et Kail ja Erlendil tekkis juba jaanuaris plaan teha Kirsiaia-laager, et inimesed saaksid korralikult terve nädalavahetuse keskenduda ainult Kirsiaiale ja pühenduda vaid ühele tegevusele, olla ühel lainel ja tunnetada ka trupi ühtsust.

Esimene planeeritud laager jäi siiski ära, kuid õnneks olid Kai ja Erlend valmis veelkord organiseerimistöö ette võtma ning sel nädalavahetusel (4.-6. aprill) sai teoks Kirsiaia-laager.

Meie teada on see Vilde teatri ajaloos esmakordne selline ettevõtmine, et nädalavahetuseks sõidetakse linnast välja, elatakse ühiselt puhkemajas ning ööd ja päevad läbi tegeldakse vaid ühe lavastuse proovidega.

See oli väga kasulik ja produktiivne aeg.
Liisi tegi meiega väga huvitavat tööd. Harjutused olid suunatud meie keskendumisele ja häälestumisele, diktsioonile ja partneritunnetusele.
Tekst on lõplikult valmis ja sel nädalavahetusel tegime ära suure töö tegelaste emotsioonide mõistmiseks ja sõnade lahtimõtestamiseks.

Kui miski jäi meile arusaamatuks, mõtles Liisi meie aitamiseks kohe välja harjutusi, need elavdasid proove ja tegid kogu protsessi eriti huvitavaks.

Fantastiline nädalavahetus, mis jääb meelde väga töisena ja väga positiivsete emotsioonidega.

Kirsiaia-laagri seltskond: Liisi, Kai, Kristiina, Ave, Ursula, Aire, Sander, Erlend, Oleg, Tarmo, Uku, Matti.

Vaata laagri pilte siit ja siit.

Kommentaare ei ole: